Gaudir de la brama del cérvol

UN PROJECTE QUE UNEIX LA CONSERVACIÓ DE LA TRUITA DE RIU AUTÒCTONA AMB LA BRAMA DELS CÉRVOLS AL BERGUEDÀ.

 

Des de fa uns anys s’està duent a terme un projecte sense ànim de lucre per conservar i reintroduir la truita de riu autòctona de les capçaleres del Llobregat i el Cardener. A partir d’uns pocs reproductors cada tardor s’obtenen ous que un cop incubats en condicions controlades acaben per donar alevins, els quals es poden alliberar als rius per recuperar les poblacions autòctones allà on han desaparegut.

 

Per recollir fons per tirar endavant aquest projecte AMBIENS organitza sortides per escoltar la brama dels cérvols al Berguedà cada vespre els dissabtes.

 

- El preu per persona és de 10€ els adults i 5€ els nens.  Tot el recaptat s’invertirà en el projecte de conservació de la truita autòctona del Llobregat-Cardener.

(Pagament previ per transferència o ingrés al compte ES86 0081-0148-44-0001288739, indicar el nom de la reserva)

- La brama del cérvol és un dels espectacles més impressionants que ens ofereix la natura al nostre país. Cada tardor els cérvols mascles entren el zel i emeten forts brams per marcar el seu territori davant altres mascles amb els quals sovint acaben lluitant a cops de banyes.

- L’activitat consistirà en la projecció d’un documental, una explicació a càrrec d’un biòleg especialitzat i una sortida al bosc per escoltar els cérvols.

- L'activitat es realitzarà els dies 23 i 30 de setembre i el 7 d'octubre.

- L’hora d’inici prevista és cap a les 19:00 i la de finalització cap a les 21:00.

 

·         CAL FER INSCRIPCIÓ PRÈVIA a gram@ambiens.cat o al 93 804 57 04

 

El lloc de trobada és la casa de colònies La Sala, a la Crta de Guardiola de Berguedà a la Pobla de Lillet. Si es desitja es pot tenir allotjament en aquesta mateixa casa (per reserves: Fundació Pere Tarrés, tel  93 430 16 06)

Cal portar calçat adequat, roba d’abric i s’aconsella un lot o frontal.  No es poden portar gossos.

Contacte

Copia el codi de la imatge.
Cryptographp PictureReload
Vine a gaudir de la brama del cérvol. Organitza: Ambiens Certificació de Qualitat: Bureau Veritas